Philip Dumon
bokrijk
Welkom, mijn naam is

Philip Dumon

 

Graag vertel ik iets meer over mezelf…

 

Ik ben een sportief iemand met een technische aanleg en een goede dosis creativiteit. Van opleiding ben ik ingenieur, bijgevolg ben ik elke dag in de weer met technische zaken.
Daarnaast sport ik ook graag (lopen, zwemmen, fietsen, wandelen)… indien mogelijk doe ik dit samen met mijn vrouw Sabrina met wie ik in 2018 in het huwelijksbootje stapte.
Sinds eind 2019 ben ik ook trotse papa van Lauran.

In 2013 kocht ik mijn eerste spiegelreflex-camera en volgde ik een opleiding fotografie gedurende twee jaar.
Van zodra ik meer begon te weten en te kennen over fotografie, heeft het mij nooit los gelaten en ben ik mij steeds blijven bijscholen.
Ook volgde ik een cursus model-fotografie gedurende twee jaar en nog enkele andere workshops.
Ik kan uren over fotografie bezig zijn, erover praten, erover opzoeken, … laten we zeggen dat ik door fotografie gepassioneerd ben.

 

“Ik hou ervan om de leukste momenten te fotograferen en prachtige herinneringen te leveren.”

 

Mijn specialiteit is huwelijksfotografie. Hierbij ga ik professioneel en efficiënt te werk en weet me zo discreet mogelijk tussen de gasten te verplaatsen om prachtige beelden te maken van jullie speciale moment.

Persoonlijk vind ik niets mooier dan een verliefd koppel, en alles wat erbij hoort, op hun meest belangrijke en prachtige dag te fotograferen.

Daarnaast fotografeer ik ook communies, loveshoots, doopsels, dieren, landschappen, natuur en (sport-)evenementen… Bekijk gerust eens mijn portfolio.